Det finns tusentals titlar på spelautomater där ute. Om du är ute efter att testa några nya har vi några titlar på lager som vi tycker att du ska ta en närmare titt på: 

Vikings Go Bezerk

Spelautomater skapas med stor humor, de ska vara roliga att spela och titta på. Och Vikings Go Bezerk ser allvarligt ut men så fort du börjar spela inser du att allt är gjort med glimten i ögat. Du kastas tillbaka till vikingatiden och befinner dig på ett skepp där du slåss mot sjöjungfrus. Det finns 25 vinstlinjer och för varje gång du vinner ökar vikingarnas raseri. När du spelat tillräckligt länge och vunnit många gånger, stjälper deras raserimätare över och de går bärsärk. Det betyder att det är dags för free spins! Spelet är en uppgradering och efterföljare till Vikings Go Wild men här har man helt klart uppgraderat musiken och grafiken.

Mega Fortune

Det här är ett spel med lyx i åtanke. Symbolerna består av limousiner, diamanter och guldsmycken. Det handlar om dekadens och fastän spelet inte har någon handling eller karaktärer som spelet ovan, är det ett av de populäraste på den svenska marknaden. Varför? På grund av sin progressiva jackpott som klättrar upp till tiotals miljoner. När den här artikeln skriv är den exempelvis uppe i nästan fyra miljoner och mer pengar fylls på varje sekund. Jackpotten kan du bara vinna i bonusspelet, det är alltså inte helt enkelt att få chansen men alltför lockande för att inte testa att snurra hjulen igen och igen.